Соковитискачі для дому
Соковитискачі - вітаміни на вашій кухні
На сучасній кухні соковитискачі є незамінною річчю. Їх класифікація та способи застосування досить різні та великі.
Їх поділяють не лише за зовнішніми ознаками чи матеріалами корпусу, а за більш суттєвими критеріями. До таких показників належать сфера експлуатації, можливість роботи з різними плодами, принцип дії та інші.
Різновиди соковитискачів
Спочатку продукція поділяється на професійну та домашню.
- Перший тип популярний на кухнях ресторанів та громадських закладів.
- Другий для аматорського використання. Під цей показник можна віднести і принцип дії – ручний, механічний чи електричний.
Для професійної експлуатації підійде саме останній тип, оскільки він робить задану роботу швидко, якісно та без додаткових зусиль. Він може перемелювати будь-які ягоди, фрукти та овочі. Його ККД значно більше всіх інших типів, за рахунок чого і відсоток отриманого соку з інгредієнтів значно вищий.
За сферою використання виділяють ще промислові моделі. Вони використовуються вже у виробничих цілях, мають високу вартість, хорошу продуктивність та швидку швидкість отримання соку з інгредієнта.
Їх можна застосовувати стосовно будь-яких продуктів і м'яких, і твердих.

















